Süper bir blog. Özellikle bundan sonra nerede ne yesem diye düşünmeyeceğim =)

NeredeYesek?

1000’e yakın çeşidi olan bir yerde her yediğine bayılabilir misin? Reyhan’a gittiysen kesinlikle!

Tatlıları, pastaları, kurabiyeleri ve çikolatalarıyla bir İzmir klasiği olan bu pastanede tuzlular ve dondurma bile favorin olacak güzellikte.

20130103-214101.jpg

İzmirli olan birçok kişinin bayram çikolatasından, doğum günü pastasına, Reyhan’da ailesiyle çay keyfine birçok anısı olmuştur. Uzun yıllar Alsancak’ın en güzel yerindeki tek şubeyle böyle ciddi bir başarıya ulaştı. Hep aynı standardı ve güzelliği korudu cidden. Hazır yayılmaya başlamışken, biz de özlem dolu İstanbul’da yaşayan İzmirliler olarak Reyhan’ın açılmasını bekliyoruz.

fotoğraf (4)

Sen de İzmir’e gidersen önerilerde bulunmakta zorlandığım bu lezzetlerden en az birkaçını denemelisin bence:

Kahve sükse (Fridays’teki bayıldığım mud pie’dan bile iyi)

Rokoko (Dondurmalı pastaların en klasiği)

Ananaslı bademli pasta (Bunun için pasta sevmene bile gerek yok),  taze cevizli karamelli pasta ve bal kabakli pasta

fotoğraf (3)

Miravan (her çeşidi var, şekilsiz görüntüsünün altında acıbadem kurabiyesi kıvamında muhtesem lezzetler yatıyor)

Kurviş (nutellalı kurabiye, yedikçe yiyesin gelecek)

Fındıklı Çikolata (bu da yumusacık…

View original post 35 kelime daha

Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s